OVER MIJ

Mijn naam is Marielle Verwegen. Samen met mijn man, 2 kids en hond woon ik in Schijndel (NB). In dit heerlijke mannenhuishouden is bij ons niet één dag hetzelfde en proberen we de weekenden zoveel mogelijk met elkaar door te brengen maar zijn wij ook zeker wel in voor een leuke dag of avond met familie en/of vrienden.

VIRTUAL ASSISTANT
Na 20 jaar te hebben gewerkt in loondienst in diverse ondersteunende functies bij een groot internationaal bedrijf was het voor mij tijd om mijn vleugels uit te slaan en echt voor mezelf te kiezen. Het idee om als Virtual Assistant te starten was al eerder in me opgekomen maar de corona-crisis heeft me over de streep getrokken. Ik heb gezien en gevoeld dat werken op afstand geen belemmering hoeft te zijn om iemand goede ondersteuning te bieden en om werk uit handen te kunnen nemen. Het ondernemerschap is mij niet geheel onbekend. Mijn man is al meer dan 15 jaar zelfstandig ondernemer en in al die jaren ben ik, naast mijn fulltime baan in loondienst, zijn ondersteunende kracht geweest doordat ik zijn hele administratie uit handen heb genomen waardoor hij zich alleen maar bezig hoeft te houden met datgene waar hij goed in is.

MIJN PASSIE
Mijn passie is mensen helpen, om hen efficiënter te laten werken. Als VA is het mijn missie om te zorgen dat jij als ambitieuze en gepassioneerde ondernemer je vooral bezig kan houden met jouw ‘core business’. Ik zorg ervoor dat ik alle ballen hoog houd waar jij  niet aan toekomt of welke tijdrovend voor jou zijn. Ik ben een echte orde-in-de-chaos-schepper en ik ben er van overtuigd dat jij slimmer en efficiënter kan werken als jij mij inhuurt om jouw nevenactiviteiten te laten uitvoeren. Ik geloof dat jij hierdoor meer tijd overhoud om echt te kunnen doen waar je goed in bent, focus te houden en te groeien als bedrijf maar er ook een betere werk-privé balans op na houd.

STRUCTUUR & EFFICIENTIE
* Wil jij groeien als ondernemer maar lukt het jou niet om alle ‘ballen’ hoog te houden?
* Ben jij druk en wil jij alleen doen waar je goed in bent?
* Zoek jij een sparring-partner die met jou en jouw bedrijf meedenkt?

Ik kan jou als Virtual Assistant helpen met structuur aanbrengen in jouw onderneming en jou helpen slimmer en efficiënter te laten werken. Ik kan de schakel zijn tussen jou en jouw klanten en ik zorg ervoor dat ik een aantal ballen voor je hoog blijf houden. Ik zet net dat ene stapje extra voor mijn klanten waardoor jij en jouw werknemers met zorg behandeld worden en hierdoor kun jij snel en professioneel schakelen binnen jouw eigen onderneming.  

ENTHOUSIAST?
Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden, neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat we onder het genot van een kop koffie eens kunnen kijken wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

Marielle Verwegen